Ενεργεια επιτυχιας. Spirit Consulting. Emanuell Charis.

Η ενέργεια επιτυχίας είναι μια δυνατή λέξη που ακούγεται δυνατή και σου δίνει φτερά. 
Τι κρύβεται όμως πραγματικά πίσω από αυτό; 
Κάθε μορφή ενέργειας θέτει κάτι σε κίνηση. Αυτή η γνώση μας είχε ήδη μεταδοθεί στο σχολείο. Μέχρι εδώ καλά. Πώς ακριβώς φαίνεται όμως στην πράξη; Φανταστείτε να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας με κατεύθυνση την Ιταλία. Ανυπομονούσατε για τους καταπράσινους λόφους με τα τεράστια πεύκα και κυπαρίσσια στην Τοσκάνη εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον, ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί στη βεράντα κατά το ηλιοβασίλεμα. Μόλις το σκεφτεί αυτό σου χαμογελά αμέσως το πρόσωπο. 
Και τότε συμβαίνει:
Στη μέση του Brenner Pass, του πιο πολυσύχναστου δρόμου τροφοδοσίας στη διαδρομή, τελειώνετε με καύσιμα. Δεκάρα. Βρίζουν, χτυπούν το τιμόνι και απογοητευμένοι αφήνουν το αυτοκίνητο να κυλήσει στον σκληρό ώμο. 
Τι συνέβη? 
Ξεχάσατε να του δώσετε το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται για να σας οδηγήσει στον προορισμό σας, δηλαδή τη βενζίνη! Και για να ολοκληρώσουμε όλα, αυτή η κατάσταση σας στερεί όλη τη θετική ενέργεια με την οποία ξεκινήσατε: Απογοητευμένοι, καμένοι και θυμωμένοι με τον εαυτό σας, βγείτε από το αυτοκίνητό σας και παρακολουθήστε όλα τα άλλα αυτοκίνητα να τραβούν το δικό σας με απίστευτη ταχύτητα. 
Είναι παρόμοιο με την ενέργεια της επιτυχίας: αν ξεχάσετε να γεμίσετε με αυτό το καύσιμο, τίποτα δεν θα λειτουργήσει. Στη συνέχεια, μείνετε εκεί που είστε και όλοι οι άλλοι θα σας περάσουν με ευκολία. Αλλά αν συσκευάσετε το σωστό μείγμα στον κινητήρα σας, θα λειτουργήσει - και σε πλήρη εξέλιξη. Λοιπόν, όλα καλά, μπορεί να πείτε τώρα, μπορώ να το φανταστώ με καύσιμα, αλλά πώς ακριβώς πρέπει να λειτουργεί με την ενέργεια της επιτυχίας; 

Ποιος ή τι τροφοδοτεί το μυστηριώδες καύσιμο στον εσωτερικό μου κινητήρα;

Πολύ απλά: Καταλαβαίνετε με - ας πούμε - υπερφυσικές δυνάμεις και θα αισθάνεστε ορατά πιο ισχυροί και παραγωγικοί μετά από μόνο ένα "γεμάτο ρεζερβουάρ". Γιατί ακριβώς όπως η ενέργεια σε ένα αυτοκίνητο, η πνευματική ενέργεια μπορεί επίσης να ανεφοδιαστεί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο κατάλληλος υπάλληλος βενζινάδικου και το καλύτερο μείγμα καυσίμων. 

Και για αυτό είσαι εδώ! Γεμίστε τη δεξαμενή σας με το "Success Energy Super Plus" και θα δείτε πώς μπορείτε εύκολα να πετύχετε όλους τους στόχους σας: ευτυχία, καριέρα, χρήματα, επιτυχημένες επιχειρήσεις - σύντομα όλα αυτά δεν θα είναι πλέον μονο μια μακρινή επιθυμία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις