Μαυρη μαγεια, αποκρυφιστικες επιθεσεις, καταστροφικα ξορκια, καταρες.

Μαύρη μαγεία, απόκρυφες επιθέσεις, επιζήμια ξόρκια, κατάρες, και ο Διαφωτισμός.
Αυτό Τουλάχιστον από τον Διαφωτισμό (18ος αιώνας), θεωρείται γενικά συναίνεση ότι ο κόσμος λειτουργεί καθαρά λογικά. Ο Θεός, ο διάβολος, οι δαίμονες και δυσάρεστα θέματα όπως η μαγεία, τα επιβλαβή ξόρκια και οι απόκρυφες τελετές ανήκουν, σύμφωνα με την επίσημη ανάγνωση, στη σφαίρα των μύθων. Αν και ο Διαφωτισμός, με την έμφαση που έδωσε στις φυσικές επιστήμες και τη λογική, αποτέλεσε αποδεδειγμένα ένα βήμα προς τα εμπρός στην ιστορία της ανθρωπότητας (σκεφτείτε, για παράδειγμα, το τέλος των μαζικών, αδικαιολόγητων διώξεων των μαγισσών πριν από περίπου 200 χρόνια), εντούτοις πρόκειται για μια κοσμοθεωρία που είναι πολύ μονόπλευρη από την άλλη πλευρά.

Όποιος έχει ήδη ασχοληθεί με το θέμα της "μαγείας" γνωρίζει ότι η αλήθεια βρίσκεται συχνά στη μέση. Φυσικά, πολλά φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν ορθολογικά και λογικά, αλλά όχι όλα. Υπάρχουν καθαρά ορθολογικές ή ψυχολογικές εξηγήσεις για ορισμένα φαινόμενα. Δυστυχώς, οι άνθρωποι στον δυτικό κόσμο έχουν εν τω μεταξύ ξεχάσει ως επί το πλείστον ότι το σκοτεινό, μυστηριώδες συνεχίζει επίσης να υπάρχει.

Επομένως, μάθετε περισσότερα για το τι είναι αυτό το σκοτεινό, μυστηριώδες πράγμα εδώ.
Σκοτεινές ομάδες και σκοτεινές δυνάμεις

Μια καθαρά επιφανειακή εξέταση δείχνει ότι υπάρχουν στον κόσμο ομάδες των οποίων οι ρίζες μερικές φορές πηγαίνουν πολύ πίσω στην ιστορία. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, το "enfant terrible" Aleister Crowley, ο οποίος θεωρείται ο ιδρυτής του σύγχρονου σατανισμού, ή τις διάφορες σατανιστικές εκκλησίες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, ή τις αδιάσπαστες παραδόσεις του βουντού στην αφρικανική ήπειρο ή στα νησιά της Καραϊβικής.

Αυτό που έχουν κοινό οι ομάδες αυτές είναι μια ορισμένη γνώση για το πώς να έρθουν σε επαφή με τον αόρατο πνευματικό κόσμο. Ο στόχος είναι να επιφέρει τις αλλαγές στη γη που θα ήθελε κανείς να έχει. Παραδείγματα αυτού μπορεί να είναι: να βλάψετε έναν εχθρό, να δεσμεύσετε ανθρώπους που δεν επιδιώκουν την επαφή με φυσικό τρόπο, να δεσμεύσετε ανθρώπους για να τους χειραγωγήσετε και να τους εκμεταλλευτείτε ψυχικά, πνευματικά και οικονομικά, ή να επιφέρετε πολιτικές αλλαγές, να απελευθερώσετε αντί-κατάρες ή την πρόθεση να βοηθήσετε κάποιον.

Τι είναι στην πραγματικότητα η μαγεία;

Ανάλογα με την κουλτούρα, οι αποκρυφιστικές πρακτικές διαφέρουν σημαντικά, αλλά οι στόχοι είναι οι ίδιοι: Να επιφέρει κανείς γεγονότα με τη δική του έννοια που δεν θα συνέβαιναν με τον "κανονικό" τρόπο, και αυτό μέσω μαγικών πρακτικών. Οι διάφορες μαγικές πρακτικές δεν είναι τίποτα περισσότερο από διαφορετικές εκδοχές της επαφής με τον πνευματικό κόσμο. Αν αναλογιστεί κανείς πόσα βιβλία ή βίντεο μόνο για αυτό το θέμα πωλούνται στον "πεφωτισμένο" κόσμο, το ερώτημα είναι δικαιολογημένο γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με τη "μαγεία" αν όλα αυτά υποτίθεται ότι δεν υπάρχουν. Η απάντηση είναι απλή: αναζητούν οδηγίες επειδή έχουν πειστεί αλλού ότι αυτό λειτουργεί. Αν και είναι πιθανό να κυκλοφορούν πολλές ανοησίες και πολλοί έξυπνοι σύγχρονοι να διαισθάνονται εδώ μια ευκαιρία να βγάλουν χρήματα με τη βοήθεια της τσαρλατανικής, από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να αναιρείται ότι ορισμένα πράγματα είναι απλώς "παράξενα" ή μάλλον: ανεξήγητα. Αυτή είναι μια λέξη-κλειδί όταν πρόκειται για μαγεία: ανεξήγητη.

Οι μαγικές τελετουργίες αποτελούν μια προσπάθεια επαφής με τον αόρατο κόσμο. Γνωρίζουμε από διάφορες πηγές ότι ο αόρατος κόσμος αποτελείται από καλές δυνάμεις από τη μία πλευρά και κακές δυνάμεις από την άλλη. Δεδομένου ότι οι αληθινοί άγγελοι του φωτός δεν μπορούν να χαλιναγωγηθούν για τους σκοπούς των ανθρώπινων επιθυμιών, όπως η εκδίκηση, η άσκηση σκοτεινής μαγείας δεν σημαίνει επομένως τίποτε άλλο από την επαφή με δαίμονες, με κακά πνεύματα.

Οι μαύροι μάγοι συνάπτουν τότε ένα ανταλλακτικό εμπόριο με τους δαίμονες, κατά κάποιο τρόπο. Διότι "η υπηρεσία" που τα κακά πνεύματα είναι πρόθυμα να εκτελέσουν μέσω μαγικών τελετουργιών δεν είναι δωρεάν. Ο μάγος πρέπει να κάνει μια θυσία σε αντάλλαγμα, γι' αυτό και τα ζώα συχνά δίνουν τη ζωή τους, πολύτιμα υλικά ή ακόμη και ανθρώπους. Είναι επίσης εμφανές στις αρχαίες θρησκείες ότι οι αρχαίοι "θεοί" απαιτούσαν τακτικά πρόθυμες θυσίες για να κατευνάσουν την οργή τους ή για να βρέξει.

Οι μαύροι μάγοι συνάπτουν αυτόματα έναν αόρατο δεσμό με αυτά τα κακά πνεύματα τη στιγμή που εφαρμόζουν τέτοιες τελετουργίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτές γνωρίζουν απαραίτητα τι συμβαίνει, αλλά είναι γεγονός. Συχνά υπάρχει ακόμη και η παραλλαγή ότι οι άνθρωποι συνάπτουν ένα γραπτό συμβόλαιο που υπογράφεται με αίμα με τον πνευματικό κόσμο. Σε αντάλλαγμα, συνάπτουν έναν δεσμό - είτε εν γνώσει τους είτε εν αγνοία τους - με τον κόσμο των δαιμόνων. Αυτό το βάρος μπορεί τελικά να εκδηλωθεί με πολύ διαφορετικούς τρόπους: ψυχικά προβλήματα, προβλήματα με τους απογόνους ή στις σχέσεις. Γιατί με τον διάβολο δεν υπάρχουν δώρα.

Σε ορισμένες περιοχές της Αφρικής, υπάρχουν πρακτικές βουντού που "υποχρεώνουν" τους ανθρώπους (συχνά γυναίκες) που γίνονται στόχος να εκπορνευθούν. Απειλούν όχι μόνο με βλαβερά ξόρκια, αλλά και με κατάρες εναντίον των οικογενειών τους. Οι άνθρωποι που είναι μαγικά δεμένοι ζουν συχνά μια απελπισμένη ζωή στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Αναγκάζονται να παραδώσουν όλα τα κέρδη τους στους βασανιστές τους μέσω της πορνείας. Μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι οι δράστες χρησιμοποιούν τον φόβο ως εργαλείο. Αλλά τότε θα περίμενε κανείς ότι ο ένας ή ο άλλος θα το καταλάβαινε αυτό.

Μαύρη μαγεία, ξόρκια ζημιάς, κατάρες, αποκρυφιστικές επιθέσεις και κατάρες - πώς τα αναγνωρίζετε;

Ορισμένοι σύγχρονοι λένε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά μεταξύ της λεγόμενης λευκής και μαύρης μαγείας. Η μαγεία είναι μαγεία, για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αλλά η πρόθεση πίσω από τις μαγικές πρακτικές κάνει τη διαφορά. Κάποιος που θέλει να βλάψει έναν εχθρό, για παράδειγμα, θα βγάλει διαφορετικά όπλα από κάποιον που θέλει να βοηθήσει.

Τα θύματα των μαύρων μάγων έχουν χαρακτηριστικές εμπειρίες, ακόμη και αν οι ζωές τους φαίνονται διαφορετικές στις λεπτομέρειες:

Φαίνεται ότι απλά δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα. Για παράδειγμα, παρόλο που κάνουν την ίδια εκπαίδευση και ξεπερνούν τα ίδια εμπόδια, άλλοι βρίσκονται φαινομενικά αβίαστα στην επαγγελματική ταχεία πορεία. Οι ίδιοι αισθάνονται ότι έχουν μείνει πίσω. Η άδικη μεταχείριση γίνεται συνήθεια για τα θύματα, επειδή αυτό το μοτίβο επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Όσο σκληρά κι αν αγωνίζονται, όλα μοιάζουν να πηγαίνουν κατά διαόλου: οι οικογένειές τους, οι δουλειές τους, τα οικονομικά τους, η υγεία τους και οι κοινωνικές τους σχέσεις. Αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν πολύ ψυχικά. Η συνέπεια είναι ότι συνήθως κατηγορούν και τον εαυτό τους. Αν και δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση για τις παράξενες ατυχίες, τους θανάτους και τα μυστηριώδη ατυχήματα, τα θύματα κατηγορούν τον εαυτό τους. Στη συνέχεια, συχνά ζητούν βοήθεια από ψυχιάτρους ή/και ψυχολόγους. Οι άνθρωποι που υποφέρουν ψυχικά μπορεί, με λίγη τύχη, να συναντήσουν κάποιον που έχει ενσυναίσθηση και γνώση του ψυχισμού του ατόμου.

Αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται υπό κατάρα δεν είναι τυχεροί. Συνήθως καταλήγει στη συνταγογράφηση φαρμάκων και άλλων φαρμάκων, ενώ τα "φώτα των ειδικών" περνούν από την παιδική ηλικία, κάτι που λογικά δεν ωφελεί. Τα θύματα μπορεί να παγιδευτούν στον κύκλο του ψυχιατρικού μηχανισμού. Αυτό κάνει την κατάστασή τους ακόμη χειρότερη. Στο τέλος, κάποιοι αυτοκτονούν επειδή δεν βλέπουν διέξοδο και απελπίζονται.

Επομένως, η μαύρη μαγεία και τα καταστροφικά ξόρκια είναι από τις πιο κακές πρακτικές από όλες. Οι μαύροι μάγοι στοχεύουν στην καταστροφή ολόκληρου του ανθρώπου. Και οι τρεις αβρααμικές θρησκείες, ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ, έχουν γενικά επιβάλει μια αυστηρή απαγόρευση, ένα ταμπού, στη μαγεία:

"Ας μη βρεθεί ανάμεσά σας κανείς που βάζει το γιο του ή την κόρη του να περάσει μέσα από τη φωτιά (δηλ. θυσίες στο πλαίσιο αποκρυφιστικών τελετών, σημείωση του συγγραφέα), γιατί όποιος κάνει κάτι τέτοιο είναι βδέλυγμα για τον Κύριο. Και εξαιτίας αυτών των βδελυγμάτων ο Κύριος ο Θεός σου τους διώχνει από την ιδιοκτησία τους μπροστά σου. Αλλά εσύ θα προσκολληθείς ολοκληρωτικά στον Κύριο τον Θεό σου". (Δευτ. 18:10-13).

Λόγοι για κατάρες, επιθέσεις μαύρης μαγείας, απόκρυφες επιθέσεις και κατάρες.
Αλλά πώς γίνεται μια κατάρα, μια επίθεση μαύρης μαγείας, μια απόκρυφη επίθεση και μια κατάρα;
Υπάρχουν διάφορες αιτίες:

Ένα άτομο στέλνει κατάρες. Οι λόγοι γι' αυτό μπορεί να είναι ο φθόνος, η μνησικακία ή η εκδίκηση. Η εμπειρία δείχνει ότι οι στοχευμένες κατάρες μπορούν να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Για το λόγο αυτό, η πρακτική της μαύρης μαγείας είναι αυστηρά ταμπού σε όλους σχεδόν τους πολιτισμούς.

Ένα άτομο καταριέται μόνιμα τον εαυτό του μέσα από αρνητικές δηλώσεις: "Τίποτα δεν μου βγαίνει ποτέ σε καλό ... Είμαι πολύ ηλίθιος ... Κάνω πάντα τα ίδια λάθη ...".

● Άλλοι έχουν επιβαρύνει πνευματικά το άτομο με κουτσομπολιά, κουτσομπολιό και διάδοση φημών. Ένας καλός λόγος για να σταματήσετε να διαδίδετε κουτσομπολιά, έτσι δεν είναι;

● Το άτομο έχει διαπράξει σοβαρό παράπτωμα, όπως φόνο ή βιασμό. Αυτό ονομάζεται "κατάρα της κακής πράξης". Οι μαύροι μάγοι προειδοποιούνται εξαιτίας αυτού ότι οι κατάρες μπορούν να επιστρέψουν.

● Το άτομο ασχολείται με τον αποκρυφισμό. Ακόμα και ο Γκαίτε, που ασχολήθηκε με τον αποκρυφισμό σε όλη του τη ζωή (κάτι που μάλλον είναι άγνωστο στους περισσότερους), ήξερε εύστοχα να λέει στον "Φάουστ" του: "Τα πνεύματα που κάλεσα, δεν θα τα ξεφορτωθώ ποτέ". Είναι ενδιαφέρον ότι ενοχοποιητικά φαινόμενα εμφανίζονται από τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι εμπλέκονται σε αποκρυφιστικές πρακτικές: τρομακτικά φαινόμενα στοιχειώματος, ψυχικές δυσκολίες, μυστηριώδεις ασθένειες, προβλήματα και αντίσταση σε κάθε βήμα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ είναι το σημείο 1: η κατάρα από κάποιον άλλο, διότι αυτή είναι η χειρότερη μορφή κατάρας. Το ερώτημα είναι: πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

Εκτέλεση ξορκιών ζημιάς

Συνήθως, οι μαύροι μάγοι χειρίζονται συχνά προσωπικά αντικείμενα του ατόμου: για παράδειγμα, ρούχα ή μαλλιά. Αυτά τα σύνεργα λειτουργούν ως καταλύτης για να κάνουν τα όντα του πνευματικού κόσμου να δράσουν και να τα στρέψουν εναντίον του θύματος. Μια μάντισσα το έθεσε κάποτε εύστοχα: "Φυσικά και μπορείς να προσπαθήσεις να βοηθήσεις κάποιον. Υπάρχουν όμως και τελετουργίες που καλούν τον Σατανά και αφιερώνουν το άτομο στο κακό". Επομένως, η πρόθεση πίσω από τις τελετουργίες είναι καθοριστική. Εάν ο μαύρος μάγος δεν έχει προσωπικά αντικείμενα, μπορεί να στείλει στο άτομο-στόχο αντικείμενα αφιερωμένα στη μαύρη μαγεία.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά για την άσκηση μαύρης μαγείας, επιζήμιων ξορκιών και κατάρων, κατάρες και απόκρυφες επιρροές:

● Τα κοντινά πρόσωπα απομακρύνονται από τον πάσχοντα και δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμα. Κανείς δεν μπορεί ή δεν θέλει να καταλάβει τον πάσχοντα, αντίθετα η κριτική πέφτει. Ο εκφοβισμός στην εργασία επιδεινώνει την κατάσταση. Κανείς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τα επιχειρήματα ή τους λόγους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η απομόνωση.

● Ο ψυχολογικός τρόμος μέσω εμμονικών σκέψεων και ψευδών ψυχολογικών μηνυμάτων κάνει τη ζωή δύσκολη για το θύμα ("Αν δεν ήσουν τόσο κακός, η ζωή σου δεν θα ήταν τόσο άσχημη, γι' αυτό σε τιμωρεί αυτός ο ανελέητος Θεός"). Όσο σκληρά και αν προσπαθούν τα θύματα να καταπολεμήσουν αυτές τις σκέψεις ή τις εντυπώσεις, δεν τα καταφέρνουν. Η ποιότητα ζωής καταστρέφεται, οι κοινωνικές σχέσεις, η εργασία, επειδή η συγκέντρωση δεν είναι πλέον δυνατή. Οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από τα ίδια θέματα - μέχρι το σημείο της νευρικής κρίσης.

Οι δοκιμασμένες και δοκιμασμένες στρατηγικές για καταστάσεις κρίσης, όπως η κλήση φίλων, η οργάνωση του νοικοκυριού, η απόσπαση της προσοχής, η ενασχόληση με τη φύση, δεν λειτουργούν πλέον. Ο ρυθμός της ζωής μπερδεύεται. Οι εθισμοί δημιουργούνται ή εντείνονται επειδή φαίνεται να ανακουφίζουν από τον πόνο. Αυτό οδηγεί σε άλλα προβλήματα. Οι νύχτες και ο ύπνος είναι ανήσυχοι και σημαδεύονται από εφιάλτες - αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ύπνος.


● Ο πάσχων πέφτει στα νύχια της ψυχιατρικής. Υπάρχουν πολλές διαγνώσεις και θεωρίες για υποτιθέμενες ψυχικές ασθένειες. Ο πάσχων περιπλανιέται από γιατρό σε γιατρό και από κλινική σε κλινική. Όλοι ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν κάτι, αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Το άτομο που πάσχει γίνεται τότε το παιχνίδι των "ειδικών" και των θεσμών, γεγονός που μπορεί να του στοιχίσει την ελευθερία του.

● Συχνά η γαστρεντερική περιοχή αποτελεί τυπικό σημείο επίθεσης. Εν τω μεταξύ, είναι επίσης γνωστό στην ορθόδοξη ιατρική ότι ο γαστρεντερικός σωλήνας και ο εγκέφαλος συνδέονται. Αν το έντερο υποφέρει, υποφέρει και ο ψυχισμός και ολόκληρο το άτομο. Αν ταλαιπωρείστε συνεχώς από ναυτία και πεπτικά προβλήματα, θα αισθάνεστε πραγματικά δυστυχισμένοι και δεν θα έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα. Αν αυτό δεν σταματήσει, σέρνεται μέσα στη ζωή και από γιατρό σε γιατρό. Κατά συνέπεια, οι μαύροι μάγοι προτιμούν να επιτίθενται εδώ.

Κατά την προετοιμασία του όλου προβλήματος, υπήρξε επαφή με μαύρους μάγους. Αλλά κανείς δεν θέλει να πιστέψει τον ενδιαφερόμενο ότι αυτό είναι η ρίζα του προβλήματος. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος έχει έρθει σε επαφή με μαγεμένα αντικείμενα που άνοιξαν την πόρτα στην καταστροφή.

Η μαύρη μαγεία, τα βλαβερά ξόρκια, οι κατάρες και οι αποκρυφιστικές επιρροές στρέφονται αποκλειστικά κατά ατόμων;
Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Όχι!

Η μαύρη μαγεία μπορεί να στρέφεται εναντίον όλων των ειδών των ομάδων ανθρώπων, οργανισμών όπως εταιρείες και επιχειρήσεις, πολιτικών και άλλων δημόσιων προσώπων. Αυτό απαιτεί ισχυρή μαγεία και για το λόγο αυτό οι μαύροι μάγοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερη ζημιά μαζί. Σκληρότητες όπως η σεξουαλική τελετουργική κακοποίηση ή η θυσία ανθρώπων χρησιμοποιούνται επίσης εδώ. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ιδιαίτερα αποτελεσματικά εργαλεία.

Οι λόγοι για τη μαγεία που στρέφεται κατά ολόκληρων ομάδων ανθρώπων ή οργανώσεων μπορεί να είναι, για παράδειγμα, επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί ή οι δράστες επιδιώκουν μια συγκεκριμένη ιδεολογική ατζέντα που θέλουν να εφαρμόσουν. Αν και αυτό αγγίζει την γκρίζα ζώνη των συνωμοσιών, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν τέτοιες μηχανορραφίες. Σίγουρα έχετε ακούσει για την ετήσια συνάντηση στο Bohemian Grave στην Καλιφόρνια, για παράδειγμα, ή για την ομάδα σατανιστών γύρω από τον Aleister Crowley στο Boleskine House στη Σκωτία κοντά στο διαβόητο "Loch Ness". Οι κάτοικοι της περιοχής αποφεύγουν ακόμη και σήμερα αυτό το μέρος. Ωστόσο, το όλο θέμα συνέβη πριν από σχεδόν 100 χρόνια και το Boleskine House κάηκε στο μεταξύ.

Επομένως, η ύπαρξη τέτοιων πρακτικών είναι γεγονός.

Σε περιπτώσεις μαύρης μαγείας που στρέφονται κατά εταιρειών, για παράδειγμα, ισχύουν τα ίδια κριτήρια με τα φυσικά πρόσωπα:


Οι μακροχρόνιοι επιχειρηματικοί εταίροι απομακρύνονται για ασαφείς λόγους;

● Η εταιρεία σας φαίνεται να έχει "ξεφύγει" από τις ράγες; Ό,τι κι αν δοκιμάσετε και όσο σκληρά κι αν προσπαθήσετε, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί;

● Προκύπτουν οικονομικά προβλήματα ή στενώσεις ρευστότητας; Ή προκύπτουν ξαφνικά απαιτήσεις που δεν θα περιμένατε ποτέ; Οι τράπεζες δημιουργούν ξαφνικά προβλήματα, πελάτες που είναι αξιόπιστοι από μόνοι τους δεν πληρώνουν, ή ένας ιδιαίτερα έξυπνος ελεγκτής ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε ύποπτες συναλλαγές στους λογαριασμούς και οι αρχές σας δυσκολεύουν;

Σαμποτάρεται συστηματικά η φήμη της εταιρείας σας; Εμφανίζονται συνεχώς σκάνδαλα όπως ελαττώματα προϊόντων ή περίεργες αποτυχίες στην παραγωγή ή δυσκολίες με τους προμηθευτές, τα οποία δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε και τα οποία στρέφουν το κοινό εναντίον της εταιρείας σας;

● Αισθάνεστε ότι η θηλιά γύρω από το λαιμό σας γίνεται όλο και πιο σφιχτή; Στρέφονται εναντίον σας ακόμη και μακροχρόνιοι, βετεράνοι υπάλληλοι;

● Όπου κι αν χτυπήσετε, κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος ή ικανός να σας βοηθήσει;

● Υποφέρετε εσείς ή/και η οικογένειά σας ψυχικά; Είναι οι κατηγορίες ή τα επιχειρήματα η ημερήσια διάταξη;

● Σκεφτείτε το: Είχατε στο παρελθόν επαφές με άτομα που εμπιστεύεστε για την εκτέλεση τέτοιων δραστηριοτήτων; Έχετε εχθρούς που μπορείτε να φανταστείτε ότι καταφεύγουν στη μαύρη μαγεία; Για να καταστρέψει εσάς και την επιχείρησή σας;

Το ιδιαίτερο με τη μαύρη μαγεία είναι ότι πολλά από αυτά τα σημεία πρέπει να συνδυαστούν. Οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί σε μπελάδες ή να βρεθεί σε σημεία συμφόρησης. Το χαρακτηριστικό όμως είναι ότι φαινομενικά τίποτα δεν φαίνεται να βοηθάει, οι ατυχίες συσσωρεύονται και εσείς και η εταιρεία σας απομονώνεστε όλο και περισσότερο. Δεν πρέπει να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για μαύρη μαγεία, αλλά αξίζει να το εξετάσετε προσεκτικά, ειδικά αν τα μοτίβα της ατυχίας και της κακοτυχίας επαναλαμβάνονται, όσο σκληρά και αν προσπαθείτε να τα αλλάξετε. Θα πρέπει να εξετάσετε αυτό το ενδεχόμενο χωρίς να ψάχνετε αμέσως υστερικά παντού για σημάδια μαύρης μαγείας.

Τι μπορεί να βοηθήσει;
Το ερώτημα είναι: Τι μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε τέτοιες σκοτεινές δραστηριότητες;

Το αυτονόητο είναι να μην εμπλακείτε εξαρχής σε "μαύρες, αποκρυφιστικές και μυστικιστικές πρακτικές, τελετουργίες, ξόρκια, όργια". Μπορεί κανείς να "προσλάβει" έναν επαγγελματία για να απελευθερώσει/σπάσει/αποδώσει την κατάρα/μαύρη μαγεία, τις απόκρυφες επιρροές και τις κατάρες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ καλά και αποτελεσματικά, αν κάποιος συναντήσει κάποιον που γνωρίζει το θέμα.

Το απόσπασμα της Βίβλου που αναφέρθηκε παραπάνω μας δείχνει μια άλλη διέξοδο:
"Αλλά θα προσκολληθείς ολοκληρωτικά στον Κύριο τον Θεό σου".
Μέσω της (ειλικρινούς!) προσευχής μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον Θεό. Μπορούμε να Του ζητήσουμε να μας λυτρώσει από την καταστροφή. Προϋπόθεση γι' αυτό είναι η ομολογία ότι κάποιος έχει ενεργήσει λανθασμένα και ότι κάνει έναν απολογισμό του εαυτού του και της συμπεριφοράς του. Οι περισσότεροι "πεφωτισμένοι" άνθρωποι διστάζουν να το κάνουν αυτό: να ομολογήσουν την ενοχή τους (όποια κι αν είναι αυτή), να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον άλλο και να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους.

Ποια είναι όμως η εναλλακτική λύση; Η εναλλακτική λύση θα μπορούσε να είναι ότι ο πόνος συνεχίζεται μέχρι το τέλος της ζωής. Όλο το περιβάλλον υποφέρει μαζί του, τα ίδια τα παιδιά, ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνάδελφοι. Αν και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί μετά το θάνατο, είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να δώσουμε λογαριασμό. Το αργότερο τότε ο καθένας βλέπει ξεκάθαρα ότι φέρει ευθύνη. Ειδικά ο μαύρος μάγος.
Και μετά; Παρακαλώ σκεφτείτε το μέχρι τέλους.

Συμπέρασμα
Μπορούμε να συμπεράνουμε:

- Η μαύρη μαγεία υπάρχει και είναι αποτελεσματική.

- Τα θύματα μπορεί να υποφέρουν τρομερά. Αλλά τελικά, αυτό ισχύει και για τους μαύρους μάγους: Καλύτερα να μην βάζετε τα χέρια σας μέσα! Όλα έρχονται στο φως, όλα παίρνουν την εκδίκησή τους κάποια στιγμή. Οι κατάρες μπορούν να στραφούν εναντίον των δραστών. Εξετάστε το ενδεχόμενο επίλυσης των συγκρούσεων με άλλους τρόπους.

- Η μαύρη μαγεία μπορεί να στρέφεται κατά ατόμων, καθώς και κατά ομάδων ανθρώπων, οργανισμών, εταιρειών και επιχειρήσεων.

- Ορισμένα χαρακτηριστικά μιλούν για την επιρροή της μαύρης μαγείας. Υπάρχουν μοτίβα επαναλαμβανόμενης κακοτυχίας και ατυχίας στη ζωή των ατόμων που επηρεάζονται. Συχνά τα θύματα λαμβάνουν διαγνώσεις ψυχικών ασθενειών επειδή υποφέρουν κυρίως ψυχολογικά. Αλλά ο λόγος για τον πόνο τους δεν είναι η ψυχική ασθένεια ή διαταραχή. Στο τέλος, τα θύματα μπορεί να καταστραφούν τόσο πολύ που να μην είναι ούτε νεκροί ούτε ζωντανοί, παρόλο που σωματικά είναι ακόμα ζωντανοί.

- Υπάρχουν θεραπείες για τη μαγεία. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αμυντικά ξόρκια ή να αναθέσετε την απελευθέρωση και τη διάλυση μαγείας και κατάρας σε έναν αξιόπιστο πνευματικό επαγγελματία, ο οποίος είναι σίγουρα γνώστης και κατεχη την τέχνη του.

- Ζητήστε από τον Θεό βοήθεια και προστασία.

-Αποφεύγετε σταθερά τους ανθρώπους στους οποίους αισθάνεστε το δυναμικό της μαύρης μαγείας και των αποκρυφιστικών πρακτικών για οποιονδήποτε λόγο, και μην συμμετέχετε σε αμφισβητήσιμες πνευματιστικές συνεδρίες, μυστικιστικές-οκουλτουριάρικες τελετές μαύρης μαγείας και όργια.



Δημοφιλείς αναρτήσεις