Τι ειναι η διοραση;




Διόραση, είναι μια αρχαία μαντική τέχνη. Η διόραση νοείται ως η σπάνια ικανότητα να αντικατοπτρίζουμε καταστάσεις του παρελθόντος και του παρόντος και να προβλέπουμε γεγονότα που θα μας συμβούν στο μέλλον. Οι διορατικοί προτιμούν να χρησιμοποιούν ορισμένες μεθόδους για να προωθήσουν και να εντείνουν την επίτευξη των μέσων επιπέδων. Ο Emanuell Charis έχει χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους στην πορεία της ζωής του για να ανακαλύψει ποια υποστηρίζει καλύτερα την ευαισθησία του. Σήμερα ο Emanuell Charis εργάζεται με διόραση χωρίς βοηθήματα.

Η διόραση είναι ένα υπερφυσικό δώρο.

Η διόραση είναι η ικανότητα απόκτησης άμεσης γνώσης μέσω άλλων διαύλων και διαφόρων αισθήσεων. Μπορούν να προσδιοριστούν γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί στο παρελθόν ή θα συμβούν στο εγγύς και μακρινό μέλλον. Αυτό το ταλέντο δεν είναι ούτε επιστήμη πυραύλων ούτε μεγάλη μαγεία, είναι συγκρίσιμο με το ταλέντο στη μουσική ή τον αθλητισμό. 
Αν και σχεδόν όλοι έχουν τουλάχιστον κάποιες ευαίσθητες εμπειρίες, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες δύσπιστες απόψεις σχετικά με τους διορατικούς και τους μάντες. Πόσοι άνθρωποι μπορούν να πουν ότι δεν έπρεπε να έχουν ακούσει τα συναισθήματά τους; Τις περισσότερες φορές εκνευρίζεστε για μια λανθασμένη απόφαση επειδή είχατε ήδη μια συγκεκριμένη ιδέα εκ των προτέρων και την απωθήσατε απρόσεκτα στην άκρη.

Η διόραση ήταν πάντα χρήσιμη και σημαντική για τους ανθρώπους. Ακόμα και οι προϊστορικοί άνθρωποι πριν από χιλιάδες χρόνια ασχολήθηκαν με την εύρεση ζώων για την τροφή τους. Αυτή η τέχνη αναπτύχθηκε συνεχώς με την πάροδο των ετών και απολάμβανε καλή φήμη και υψηλή θέση σε πολλές εποχές της εποχής μας. Διάσημοι, ισχυροί άνθρωποι όπως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Ναπολέων ζήτησαν επίσης συμβουλές από ταλαντούχους διορατικούς. 
Ανεξάρτητα από το βιβλίο ιστορίας που περιηγείστε, οι ευαίσθητοι άνθρωποι έχουν αφήσει μια διαρκή εντύπωση. Μόνο τον 19ο και τον 20ο αιώνα, όταν η τεχνολογία βρήκε τον δρόμο της σε όλους τους τομείς της ζωής, οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από αυτή τη μεγάλη τέχνη. Νέες εφευρέσεις, γρήγορες αλλαγές και η μεγάλη επιθυμία να συμβαδίσουν με την πρόοδο έχουν κάνει τους ανθρώπους μερικώς αναίσθητους στις ευαίσθητες αισθήσεις. Γιατί αν μας λείπει κάποιος σήμερα, σηκώνουμε το τηλέφωνο, αν θέλουμε να μάθουμε για τον καιρό σήμερα, βλέπουμε ειδήσεις και κανείς δεν χρειάζεται να σκέφτεται πλέον την προμήθεια τροφίμων. Η έβδομη αίσθηση μαραίνεται, ανάλογα με το πόσο έντονη ήταν, λίγο περισσότερο ή λιγότερο. Δεν είναι περίεργο ότι όταν μιλάτε για "διόραση" σκέφτεστε τη μαγεία σήμερα. 

Αυτό είναι ένα ατυχές λάθος. Η τέχνη της διόρασης είναι τόσο πραγματική όσο η ανθρώπινη ιστορία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις