Ποτε μπορείτε να ειστε σιγουροι οτι προκειται για πραγματικη αγαπη.



Πότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για πραγματική αγάπη. Πώς ξέρω ότι είναι "πραγματική αγάπη"; 

Οι άνθρωποι που μόλις ερωτεύτηκαν γνωρίζουν την αίσθηση ενός πιο γρήγορου χτυπήματος καρδιάς και πεταλούδων στο στομάχι μόλις σκεφτούν τον σύντροφό τους. Όταν όμως τελειώσει ο πρώτος έρωτας, συχνά αναρωτιούνται αν ο νέος σύντροφος είναι πραγματικά αληθινή αγάπη. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια σταθερή, "αληθινή αγάπη" από κάποια χαρακτηριστικά.

Πώς δείχνει και πώς αισθάνεται η «αληθινή αγάπη»; 
Εν ολίγοις, ένα άτομο που αγαπάτε είναι πιο σημαντικό για εσάς από οποιονδήποτε άλλο γύρω σας. Σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός και σε αποδέχεται με όλες τις ιδιαιτερότητες και τις παραξενιές σου. 

Η αγάπη είναι άνευ όρων και από τις δύο πλευρές - αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που δίνει φτερά. «Μόνο όσοι πιστεύουν στην αγάπη θα βιώσουν την αληθινή αγάπη». Η πίστη είναι η βασική απαίτηση για την αγάπη. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την πίστη στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας και στο γεγονός ότι και οι δύο αξίζουν να αγαπηθούν. 

Αλλά η ζωή μας είναι συχνά πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι μεταδίδει η Μεγάλη Σοφία. Συχνά οι καταστάσεις στις οποίες έχουμε κολλήσει δεν είναι μαύρες ή άσπρες, αλλά γκρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις. 

Ο ηθοποιός Johnny Depp είπε κάποτε: «Αν αγαπάτε δύο άτομα ταυτόχρονα, επιλέξτε το δεύτερο άτομο. Γιατί αν αγαπούσες πραγματικά το πρώτο, δεν θα ερωτευόσουν ποτέ το δεύτερο ». Πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με αυτήν την κατάσταση επειδή την έχουν βιώσει εδώ και χρόνια. Αν τους ρωτηθούν, πιθανότατα θα μπορούσαν να τραγουδήσουν ένα τραγούδι για το τι τους έχει κάνει ένα τέτοιο συναισθηματικό χάος.

«Το να μην ξέρεις αν αγαπιέσαι είναι βασανιστήριο». 
Μια τέτοια κατάσταση είναι συχνά δραματική και υπάρχει πολύς δρόμος από αυτήν. 
Συχνά περνούν πολλά χρόνια πριν συνειδητοποιήσουμε ότι η αληθινή αγάπη που ελπίζαμε είναι στην πραγματικότητα ψέμα. Αυτή η συνειδητοποίηση συνδέεται συχνά με πόνο και αφήνει βαθιές πληγές. 
Πότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για «πραγματική αγάπη»; Από πολυετή εμπειρία και διαβουλεύσεις με αμέτρητους πελάτες, μπορώ να πω ότι εκτός από την πίστη στην αγάπη υπάρχουν και πολλές άλλες ενδείξεις για "αληθινή αγάπη". 
Φυσικά, υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα, αλλά αν πολλά από αυτά τα ζώδια εμφανίζονται ταυτόχρονα, υποδηλώνει ότι αυτή τη στιγμή βιώνετε μια «αληθινή αγάπη» με μεγάλη πιθανότητα. Στην παρακάτω λίστα έχω συνοψίσει τα πιο σημαντικά από αυτά τα σημάδια.

1. O σύντροφος είναι το σπίτι σας
Ιδανικά, ο σύντροφός σας σας δίνει ένα απίστευτο αίσθημα ασφάλειας. Αυτό σημαίνει ότι όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας, αν ο σύντροφός σας είναι δίπλα σας.

2. Η αγάπη διαρκεί πολύ καιρό
Η αγάπη χρειάζεται χρόνο. Μόνο όταν γνωρίσουμε καλύτερα τον σύντροφό μας μπορούμε να τον εμπιστευτούμε απόλυτα και να τον δούμε με όλες του τις πτυχές. Σε μια μακροχρόνια συνεργασία, θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί ασφάλεια, πάθος και σεβασμός.

3 Σεξουαλική έλξη
Υπάρχουν πολλοί όμορφοι άνθρωποι στη γη - αλλά κανένας δεν σε ανάβει όσο ο σύντροφός σου. Ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, το πάθος υπάρχει μόνο για ένα άτομο: ένα σαφές σημάδι αληθινής αγάπης.

4. "Με τον σύντροφό μου, είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου".
Μπορεί να έχετε ακούσει αυτή τη φράση γύρω σας. Ένας σύντροφος που σας αγαπάει πρέπει να σας υποστηρίζει σε ό,τι θέλετε να κάνετε και να σας συμβουλεύει. Αυτό περιλαμβάνει την ήπια προσπάθεια να σας παρασύρει έξω από τη ζώνη άνεσής σας για να βελτιωθείτε ως άτομο.

5. Τα προβλήματα μοιράζονται
Ως ζευγάρι, περνάτε πολύ χρόνο μαζί. Αν ο σύντροφός σας είναι δυστυχισμένος εξαιτίας ενός προβλήματος, θα πρέπει να αισθάνεστε και εσείς την ανάγκη να το λύσετε. Τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν ταχύτερα από κοινού, και σε κανέναν δεν αρέσει να μένει μόνος του.

6. Οποιος αγαπάει πραγματικά, δεν το υπολογίζει.
Πολύ συχνά ακούμε ότι στις σχέσεις τηρούνται φύλλα καταμέτρησης για το πότε το ένα μέρος έχει κάνει κάτι για το άλλο. Σε μια υγιή ερωτική σχέση, δεν πρέπει να υπάρχει καμία καταμέτρηση μεταξύ του τι λαμβάνεται από τον σύντροφο και του τι επενδύεται από τον ίδιο.

7. Γέλιο μαζί
Όλοι ζούμε για τις μικρές στιγμές ευτυχίας στην καθημερινή ζωή. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να τα πηγαίνετε καλά με τον σύντροφό σας και κατά προτίμηση να έχετε παρόμοια αίσθηση του χιούμορ. Καμία αγάπη δεν είναι τέλεια αν οι σύντροφοι δεν μπορούν να γελάσουν μαζί.

8. Ο σύντροφος δεν είναι υπεύθυνος για τη ζωή σου.
Πολλοί άνθρωποι περιμένουν από τον σύντροφό τους να είναι υπεύθυνος για την ευτυχία τους, την καλή τους διάθεση και την υπόλοιπη ζωή τους. Αλλά τέτοιες προσδοκίες είναι άδικες για τον σύντροφο και τον πιέζουν. Παρ' όλη την αγάπη, στο τέλος της ημέρας εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας - ο σύντροφός σας απλώς σας υποστηρίζει σε αυτό.

9 Ειλικρίνεια
Ακόμη και αν οι εταίροι δεν συμφωνούν πάντα, παραμένουν πάντα ειλικρινείς. Δεν είναι ωραίο να σου λένε ψέματα. Αλλά ούτε το να διαστρεβλώνετε τη γνώμη σας μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον άλλον είναι ευχάριστο. Παρά τις μικρές διαφωνίες, οι δύο σύντροφοι παραμένουν μαζί, επειδή σέβονται τη γνώμη του άλλου.

10. Η αληθινή αγάπη δεν θέλει να αλλάξει τον σύντροφο.
Όλοι μας έχουμε κάποιες ιδιορρυθμίες και ιδιαιτερότητες. Αυτό μπορεί να είναι η προδιάθεσή μας ή ορισμένες προτιμήσεις, για παράδειγμα όταν πρόκειται για πράγματα όπως το αγαπημένο μας φαγητό. Πολλοί μπορεί να γουρλώνουν τα μάτια τους σε αυτό, αλλά εφόσον αυτές οι ιδιορρυθμίες δεν βλάπτουν εμάς ή τους άλλους, είναι απολύτως εντάξει. Ένας καλός σύντροφος αποδέχεται αυτά τα μικρά ελαττώματα και δεν προσπαθεί να τα διορθώσει.

11. Κοινά οράματα για το μέλλον
Με έναν σύντροφο που αγαπάτε, θέλετε ιδιαίτερα να περνάτε πολύ χρόνο μαζί. Ως εκ τούτου, σχεδιάζετε το μέλλον μαζί - ό,τι κι αν έρθει, η μόνη σταθερά που βλέπουν και οι δύο σύντροφοι είναι ότι θα ακολουθήσουν το δρόμο τους μαζί.

12. Αυτος που αγαπάει πραγματικά αφήνει στον σύντροφό του την ελευθερία να κάνει ό,τι του φαίνεται σημαντικό.
Σε μια σχέση δεσμεύεστε ο ένας με τον άλλον - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κτήμα σας τον σύντροφό σας. Κάθε άτομο θα πρέπει να έχει την ελευθερία να ακολουθεί τις δικές του ιδέες και να ενεργεί όπως το θεωρεί κατάλληλο. Αυτό ισχύει επίσης εάν ο εταίρος έχει διαφορετική γνώμη. Η συμφωνία μεταξύ των ζευγαριών είναι καλή - αλλά δεν πρέπει να αισθάνεται κανείς ότι κυριαρχείται από τον σύντροφό του.

13. Απεριόριστη εμπιστοσύνη
Οι άνθρωποι συχνά προσπαθούν να πουλήσουν τη ζήλια ως ένδειξη αγάπης. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια - στην αληθινή αγάπη θα πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα το σύντροφό σας και να μην προσπαθείτε να ελέγξετε πού βρίσκεται. Εξάλλου, δεν θέλουμε ούτε ο σύντροφός μας να μας δυσπιστεί.

14. Ο σωστος σύντροφος δεν θεωρεί τον άλλον δεδομένο
Ακόμη και αν η σχέση σας διαρκεί πολύ καιρό και έχει καθιερωθεί μια κοινή καθημερινότητα, δεν πρέπει να θεωρείτε τον σύντροφό σας δεδομένο. Εξάλλου, και οι δύο σύντροφοι επιλέγουν να μένουν μαζί κάθε μέρα, παρόλο που μπορούν και οι δύο να φύγουν ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είστε ευγνώμονες γι' αυτό και να το δείχνετε, για παράδειγμα με μικρές χειρονομίες που εκτιμούν το σύντροφό σας.

15. Πολλές κοινές φωτογραφίες δείχνουν αγάπη
Στις μέρες μας, όλοι έχουμε μαζί μας τα smartphones μας και συνεπώς μια φωτογραφική μηχανή - το τέλειο μέσο για να αποτυπώνουμε αναμνήσεις. Με το πρόσωπο που μας είναι πιο αγαπητό, θέλουμε φυσικά να απαθανατίσουμε ιδιαίτερα πολλές στιγμές. Αν έχετε πολλές φωτογραφίες με τον σύντροφό σας και σας αρέσει να τις επιδεικνύετε με περηφάνια, μάλλον είστε ερωτευμένοι.

16. Αληθινή αγάπη σημαίνει σεβασμός
Κατ' αρχήν, όλοι αξίζουν σεβασμό, αλλά σε μια σχέση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Σε κανέναν δεν πρέπει να συμπεριφέρεστε συγκαταβατικά, ειδικά στον ίδιο σας τον σύντροφο.

17. Οι εραστές συναντιούνται στο επίπεδο των ματιών
Σε μια σχέση, και οι δύο σύντροφοι πρέπει να είναι δυνατοί με τον τρόπο τους. Το γεγονός ότι ο ένας εταίρος είναι ιδιαίτερα καλός σε έναν τομέα δεν σημαίνει ότι ο άλλος δεν έχει καμία αξία. Μαζί σχηματίζουν μια καλή ομάδα που ευδοκιμεί με τα δυνατά και αδύνατα σημεία και των δύο εταίρων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις